Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Polycarbonat glas - glassene kan genbruges og smadres ikke
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Polycarbonat Glas

Polykarbonat glass

Her på Barlife vi kan skryte av å være den ledende forhandler i landet når det kommer til polykarbonat glass , og vi er stolte av.

Når det gjelder bar utstyr, så det er noe som er svært viktig å ta hensyn til, og det er at du noen ganger må kjøpe briller, retter i slitesterkt materiale. På denne siden kan du for eksempel kjøpe polykarbonat glass, som er akkurat ekstremt slitesterkt og tåler alt og ingenting.

hver sin bar, hver med sin glass

I de elegante cocktailbarer der det ikke er den tiden i det, og når folk kommer bare for å få et par briller, kan det ofte være slik at du ikke trenger å kjøpe så holdbar glass, men i stedet prioritet er kanskje bedre å kjøpe noen glass, som i sin tur er ryddig og som vil se bra ut i baren. Slike barer, det er mange, og det er deilig. Men i Barlife vet vi også at det er mange som liker å gi gass når de går til en bar. Og når du er på vei, gass så selvfølgelig det gjør ikke for seg selv når du kommer til en bar og bare for å danse og svinge i lysekronene. For når dette skjer vil det alltid være slik at folk generelt trenger en bar som er bærekraftig, trenger du en blender i godt materiale, må du skjenk og mål som ikke er tapt, og kan være holde å kaste dem på gulvet, og ikke minst, må du polykarbonat glass, som du kan servere drinker i, og det kan bli droppet uten skjer minst & ndash; du kan bare plukke opp glass rett etter, og det vil være helt intakt.  

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Polykarbonat glass er tilgjengelig i mange former og typer

En åpenbar glass, som du kan kjøpe for sin bar, og du kan være sikker på at holder en polykarbonat glass øl. I en bar er alltid drukket mange øl, og derfor er det klart at statistisk, også av den grunn er kastet flere av disse øl glass på gulvet enn mange andre glass. Så du kan starte ut ved å få kjøpt noen polykarbonat glass, som gjør det lett for øl, og du kan bare kaste rundt. Dermed bare den gylne væsken som går til spille hvis en ulykke skulle skje - kan og ting selvfølgelig også være en skam i seg selv. Velg ett polykarbonat glass som har en form som en ekte øl krus, som du kan få her. Kjøp ølkrus Poly, som har et volum på 50 cl og har store sirkler som skaper en morsom effekt og gjør øl ser bra ut når du helle det i.

En annen åpenbar glass, kjøpe polykarbonat er et cocktailglass, som også tjente mye i en vanlig bar. Det kan være at du ønsker å nyte en deilig jordbær daquiri. Kanskje en mer for en vodka / juice, eller det kan være at du er den typen som elsker å sitte over en mojito og se venner og kjærester i øynene. Uansett hvilken form for deilig cocktail du er, så kan du finne en passende glass er over Barlife, som har glass for enhver anledning og for alle slags drikke som du kan forestille deg.

De små drikkevarer kan også bli servert i polykarbonat glass

Dette er ikke bare drikke som du vanligvis liker i en større mengde til servere i polykarbonat glass. Dette gjelder nemlig også for svært små shot glass som du kan kjøpe dem i det samme materialet som holder godt. For det meste vil det være slik at gjester eller andre som du drikker skudd med vil bli svært overrasket over at disse skutt briller veie så lite om alle de er laget av polykarbonat. For den veier betydelig mindre enn vanlig glass. Og for mange vil det gjelde at de tar et skudd opp og slik at de kan ta det opp veldig fort og raskt få det ned fordi de er vant til har mer kropp på en slik glass når de vanligvis nyte tung og lakris-aktig smak av dette bildet. På dette nettstedet kan du også få mange polykarbonat shot glass på en gang. Du kan få en pakke med seks små shot glass 'frostet' farger, noe som betyr at de er litt kjedelig i det. De seks skutt briller er i forskjellige farger, og du kjøper dem i en skuff med alle seks. Så ikke bare at de er holdbare, så det er mange av dem, og de er enda festlig.