Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Cocktailglas - Flotte glas til cocktails i den bedste kvalitet
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Cocktailglas

Når skal svinges flasker bak baren eller nytes sterkere drikke hjemme, så det bør gjøres med stil, med noen av de cocktailglass du kan finne her.

Serverer cocktails er ikke noe du kan gjøre på noen glass. For en skikkelig cocktail selvfølgelig servert i riktig   glass , som er en stor del av servering. I en bar man ikke kan unngå å ha bare cocktailglass og hvis du vanligvis til den deilige og fargerike drinker kan også skaffe seg slike glass for hjemmet.
Les mer & darr;

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

En hel rekke cocktails krever riktig drikkevarer glasset

Det finnes en rekke cocktails som krever at du tjene dem i en ekte drinker glass. En klassisk er åpenbart en Margherita, som de fleste liker, og at mange kan ha nytt et sted i sør på en herlig sommerferie. Den bitre fra lime og søt sukker gjør dette cocktail for en drink, som mange liker, og derfor har gjort det kjent over hele verden.

I en slående glass med ulike ornamenter vil denne drinken se sitt beste. Hvis du er den kosmopolitiske type og kanskje til og med som Sex and the City da en kosmopolitisk være akkurat den tingen, og dette cocktail har nettopp blitt kjent på grunn. Denne serien, som gjorde alle bare måtte prøve denne delikate rosa drink som både natur på grunn av den store mengden av alkohol og smak på grunn av de andre ingrediensene.

Noe annet som for tiden vises bak mange bar tellere over hele landet er det mangfoldet daquiris at du til slutt gjør. På grunn av den kalde isen er spesielt en cocktail, som kan sees i mange drinker glass eller annet jug om sommeren, men om vinteren kan du også nyte denne deilige og forfriskende cocktail. En bloody mary kan også serveres i et cocktailglass med en stokk med selleri og hvordan det vil se bra ut.

Finn glass som du mangler

I det brede utvalget som vi tilbyr her på nettstedet kan du være sikker på å finne et cocktailglass kan brukes til alt du trenger. Finn riktig glass for en daquiri, eller   til en sterk Long Island Iced Tea. Serverer du en frisk mojito du kan også finne cocktailglass som er akkurat riktig for dette. Er du litt av en 007 du kan også finne den trekantede cocktailglass med deilig martini hvis du ønsker det.  

Finn din stil blant mange cocktailglass

A cocktail glass er ikke bare et glass som en tjener cocktails, for det er alt for mye om hvilken betegnelse for å sende ut det samme glass. Og dette er uavhengig av om du bruker brillene dine hjemme eller om du bruker dem i en gjestfrihet sammenheng. For uansett glass, vil de retter og retter du velger å bruke alltid ha en viss uttrykk.

Du kan velge krukke sent med friske mønstre for å tjene cocktails og de vil signalisere at det er friskt og cocktail som er i glasset kan være litt sommerlig og litt fruktig smak. Velge glass med krystallmønster eller annet exclusieve mønsteret gjør du viser at du er enten en eksklusiv bar eller at det er en eksklusiv person og gå opp i at en ting og kjøkkenutstyr gjenspeiler dette.

Hvis du er mer klassisk kan også finne glass som passer denne her på Barlife siden. Velge en klassisk glass fra Endessa er for eksempel også noe du kan bruke cocktail eller drikke glass, hvis du for eksempel ønsker å tjene en god og klassisk skrutrekker, som de fleste liker.

Du kan også velge dobbeltveggede glass, som har den fordelen at du ikke brenner fingrene hvis du drikker en varm drikke, for eksempel rom eller whisky. Videre denne effekten på dobbel vegg glass, det ser bra ut når fluider i glasset, som den er lik den væske for å sveve i luften.

Man kan også finne glass, noe som er mer fest primet sine runde former. Noen glass nærmest invitere at dekorere dem med ulike pryd som sitron eller limeskiver, parasoller og ulike strå og andre vakre smykker. Slike glass er også tilgjengelig her på siden av rustfritt stål, hvor du finner en fin martini glass, som bare ser bra ut med ulike ornamenter som bare gjør det enda bedre.

Hvis du trenger å være litt frisk og slikt litt rå i din bar eller hjemme, er et opplagt valg cocktail kan. Dette cocktail glass er faktisk bare en boks med et lokk, som er en praktisk fordel. Sølv farge og sporene betyr at den har en veldig rå uttrykk og inviterer til kule typene kjøpe cocktails.