Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Gin - Find et godt gin tilbud til baren eller privaten (Stort udvalg)
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Gin

Gin

Gln er et meget allsidig alkohol. Det kan drikkes rett, i cocktails eller selvfølgelig i den klassiske gin og tonic. Sammenlignet med andre typer alkohol har med gin veldig løse retningslinjer. For at man må ringe en alkohol gin, må den ha et alkoholinnhold på minst 37,5%, og den primære smaken må være einer.

Det gir ulike destillerier mulighet til å være kreative og innovative når de trenger for å produsere ny Ginner. Dette blir utnyttet i stor grad, og det er en myriade av forskjellige nye og spennende typer gin. Gin kan dermed inneholde mange forskjellige og uvanlige ingredienser som vekker nye smakskombinasjoner å leve. Dette gjør det mulig å lage nye og spennende cocktails, hvor gin kan inkluderes hundrevis av forskjellige måter.

Gin og tonic

gin og tonic har eksistert siden 1800-tallet. Med ingredienser gin, tonic, is og noe pynt er en enkel drink som er lett å lage. Men selv gin og tonic er lett å gå til, det er langt fra en kjedelig drink og nyte det i stor skala over hele verden.

Det finnes mange forskjellige typer tonic vann, og det er viktig å finne en som passer valget av gin. Det viktigste i en god gin og tonic er. å tonicvanden støtter smaksnotater i ginnen og ikke overskygge dem. Hvis ginnen for eksempel har blomstret og friske noter at mange av de mer moderne Ginner har, litt søtere tonic vann være et veldig godt valg.

Noen destillerier gjør til og med sitt eget tonic som passer ginnen. Destilerias MG står både bak den populære spanske Gin Mare og tonicvanden 1724 Tonic Water. Er du usikker på hvilken tonic, må du velge Fever-Tree Premium indiske Tonic Water et godt forslag. Det går godt sammen med mange forskjellige typer gin, og er også det foretrukne valget for mange destillerier, når de presenterer gin med tonic vann.

For litt ekstra smak og finish, kan du velge å garnitere din gin og tonic - det kan, for eksempel, med sitron, lime, agurk, en kvist av rosmarin eller druer. En god tommelfingerregel er å garnitere med en ingrediens som allerede finnes i ginnen, for eksempel agurk hvis du drikker en gin og tonic med Hendrick & rsquo; s Gin. Men du kan også eksperimentere med alternative garnityr og finne nye, deilige smaker. Med gin og tonic er derfor mange forskjellige alternativer og kombinasjoner, og det er bare fantasien som setter grenser.

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Moro farger gjør gin gøy

Når det gjelder mange typer alkohol, så de kommer i bare én farge, og i noen tilfeller i to forskjellige farger. Her er noen eksempler vodka Som et eksempel, som vanligvis kun kommer i en farge er faktisk fargeløs, som det er gjennomsiktig. Med nydelig gin kan du få litt mer tid i gata når du faktisk kan få det i mange farger. Som vi forstår oss alltid til å holde en stor fest her med Barlife så kan du selvsagt finne denne deilige drink i mange forskjellige farger. Hvis du er bare den røde fargen så kan du kjøpe en bringebær gin. Dette krever, som du sikkert har gjettet, selvfølgelig, du også liker smaken av bringebær. Men det er tross alt svært få som ikke liker denne smaken, slik at du sannsynligvis vil være stor tro på det. En annen, og svært eksklusiv type gin er den såkalte safran gin. De fleste vil nok kjenne at akkurat saffron den dyreste krydderet i verden, men du kan ikke se på prisen på denne gin. Kostnaden er ikke mer enn de andre mye utmerket seg typer gin, som vi kan tilby. Dessuten, å være eksklusivt på grunn av sin iboende krydder så det er også eksklusivt på grunn av sin vakre farge. Den har en oransje farge, som er sannsynlig å jukse mange som ikke gjør det ved første øyekast vil anta at det er en gin, men kanskje nærmere en slags frukt likører.