Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Urban Bar - Brands
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Urban Bar

Urban Bar

Den britiske Urban Bar har over 35 års produsert tilpassede løsninger for kunder som krever spesifikke løsninger i glass og bar utstyr. 95 prosent av deres produkter er laget i samarbeid med sine kunder, og det betyr at kundene får den riktige løsningen som passer perfekt til deres behov. Hvis du har en idé på deres territorium & ndash; For eksempel, et produkt for baren segmentet, kan de være en partner i forhold til design, utvikling og produksjon. Urban Bar har stor kunnskap om bransjen, drikke og kundenes behov, og derfor treffer stort sett en unik og gjennomtenkt produkt.

Stil og design

Urban Bar design og stil er svært enkel og moderne uttrykk. Ren og elegant eller rå og røff er ofte kundens foretrukne egenskaper, og det passet perfekt til designere tilknyttet Urban. Det er tydelig at designerne har satt i forbrukerens sted når de går til tegnebrettet. For eksempel, de gjør en sil, som ikke bare er vakker og praktisk design, men det gjør også jobben sin perfekt, og det er typisk for Urban produkter & ndash; stilig og meget funksjonell i praksis. Deres gravert glass er også et typisk uttrykk som gir en opplevelse og atmosfære av høytidelig eleganse, der for eksempel champagne ville gjøre det bra.

Produkter og valg
Urban produsere glass og bar utstyr. Glassene er til vin, champagne, cocktails, drinker, shots, øl, og også til miksere i ulike versjoner. Barudstyret for eksempel miksere, shakers, siler, mål, sitruspresse og mange flere. Alle typer bartendere vet godt produktene fra Urban Bar og når de har prøvd dem en gang, så merket deres favoritt. URBAN Committee og dekker de fleste behov som finnes i en profesjonell bar.
bar eier og bartendere vil ha smarte og praktiske løsninger som sparer dem for tid og krefter, mens deres utstyr eller verktøy må være robust og holdbar. Det krever høy kvalitet, og det leverer Urban Bar.

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Materialer
Urban produsere de fleste produkter i stål og glass, og det er både for hånd og maskin laget. Lens egenskaper betyr mye for Urban, som ønsker å skape vakre og meget holdbar glass og ett glass tåler maskinvask, selv om de er godt klar over problemene knyttet til kalkavleiringer og mer. Men følg deres instruksjoner slik at det kan unngås. De fleste av sine glass produsert i Europa, og det garanterer super kvalitet og høy holdbarhet. Urban bruker ikke belegg eller lakk på brillene, bare for å være i stand til å holde linen med maskinvasking
Når Urban produserer sine sikter i stål, er det japanske eller koreanske stål & ndash.; ikke kinesisk. Det betyr så mye at det er riktig kvalitet velges når kundene forventer de aller varige løsninger. Sterkere stål gir en finere overflate for lenger. En shaker blir brukt hele tiden, og må være i stand til å tåle noen slitasje. Det er forskjellen mellom det gode og det dårlige stål. Alle sine stålprodukter er godkjent for mat, og derfor møte kundenes strenge hygienekrav.
Partnere og stabilitet
Urban Bar er veldig forsiktig når du velger partnere, og har allerede noen som har vært med dem i mange år. Det gir stabilitet og høy kvalitet, men også en følelse av trygghet for kundene at alt som kommer fra dem er svært høy og jevn kvalitet. Alt som selges har vært gjennom flere tester og godkjenninger, og dermed kundene kan stole på produktene lever opp til en meget høy standard.
Effektiv og brukervennlig
når en bar eier eller bartender å levere deilige og fantastiske smaker til sine gjester, det handler om en vanskelig håndverket kombinert med gode råvarer og det beste utstyret. Kunder eller besøkende ta hensyn til alle detaljer i en bar, og merker umiddelbart hvis ventetiden er for lang, og tjenesten fungerer ineffektiv og uten kvalitet. Med glass, og utstyr i toppform hele tiden, slik at det gir bedre service, Kan utstyrt vaskes i maskin sparer tid i produksjonen og kan brukes på gjestene og service. Urban sortiment er tilpasset det profesjonelle bar, med overlegen brukervennlighet, og gjør for eksempel rengjøringen enkel og rask.
Unik design og kvalitet
Urban levere 95 prosent av sin produksjon for det profesjonelle markedet, og de er helt fornøyd med sin kvalitet, som alltid er på topp. Å gi høy kvalitet produkt med unike designløsninger krever mye erfaring og følelse for markedet og kundenes behov. Det fungerer Urban arbeider kontinuerlig med å optimalisere slik at de kan fortsette å gi sine kunder med den samme gode opplevelsen & ndash; igjen og igjen.