Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Stölzle - Brands
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Stölzle

St & ouml; lzle

Omtrent 20 km fra byen Graz i Østerrike er hovedkvarteret i K & ouml; Flach & ndash; ganske nær den slovenske grensen. Her har de i mange år produsert de beste glassprodukter til alle formål. Ampuller, glass for matvarer glass til kjøkkenet og medisin industrien, flasker vin og briller for alle typer fine viner, er bare en liten del av sin enorme produksjon. 200 år siden og fortelle deg mye om selskapet, og det er med samme entusiasme som da de erobre verden med sin høye kvalitet og bredt spekter av produkter. St & ouml; lzle produserer i Østerrike. England, Frankrike, Tsjekkoslovakia og Polen, og leverer glass til verden. Kvalitet Glass skreddersydd for kunder som stiller høye krav til holdbarhet og en attraktiv finish
Produkter
På produktsiden St & ouml;. Lzle med 37 linjer med en av de største og 2,6 milliarder glass ruller ut til kunder over hele verden. Det er deres vinglass, vannglass og karaffel vi er spesielt fornøyd og imponert her i Danmark. Glassene er veldig klassisk i form og design, ikke helt tynn, men tilstrekkelig robust og rundt, noe som gjør dem deilig å ha i hånden og en fryd for øyet. Både stammen og glasslegemet er lang og elegant, mens den tulipanformede legeme runder glasset med en myk kant.

moderne utforming og fet figurer


Selv om utformingen fungerer klassisk, er det fortsatt lite moderne om glassene. Enten det er enkelheten eller liten fordypning i bunnen av glasset kroppen som gjør det litt mer modig og unge, kan godt være, men faktum er at det vekker stor entusiasme blant kundene. Den lille fordypningen gir også innhold i glasset en spesielt innbydende glød
St & ouml;. Lzles vakker og litt modig karaffel er et design scoop. Med plattformen i glasset, som runden karaffel hviler i er helt nydelig og deilig. Typisk for St & ouml; lzle og deres moderne tenkning og de er klar over, for å drive sin merkevare ytterligere i fremtiden & ndash; å våge noe annet

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Materialer og tester
for den kresne forbruker & ndash; både privat og profesjonelt, er det viktig å vite at glass er slitesterkt og tåler hyppig bruk. Det samme gjelder for rengjøring. Glassene er ikke for tynn, og er perfekt for vin og vann, og også motstandsdyktig mot oppvaskmaskin. Det gir mye bedre mulighet til å spare tid på logistikk, og bruke det på de besøkende i stedet. St & ouml; lzle betaler en god del for å sikre at kundene får det de forventer. Derfor tester de alltid sine produkter for både støt og fall, og alle mulige og umulige påvirkninger. Det kan gi kundene med sikkerheten av produktene er i topp klasse.  
Selv om brillene er ikke vilt dyr investering, slik at de kan holde i mange år, og St & ouml; lzle vet det rundt verden er mer som samler tjeneste i mange år, slik at de også sørge for at kundene kan supplere sine glass hvis de skulle bryte.
vin og glass symbiose
Wineglass må kompliment en vin og gi vin liv og farge når strømmet ut av mørket flasken. St & ouml; lzle har med sin fine rene glass akkurat det som trengs for at som en vin lover erfaring vinen liv, farge og kroppen inn i glass, like før det skal drikkes. Lens tulipan formen gjør også vinens aromaer er ført ut av munnen av glasset, og gir deg en fantastisk møte med vinens aroma, og dermed vil ha en enda større opplevelse av karakteren vin.
Vin liv og farge kommer spesifikk ekspresjon i rent glass med rene linjer uten kutt og kutt. Derfor egnet St & ouml; lzles glass også for vinsmaking, der det er om å fange alle vinens egenskaper. Fargene er vin alder og rundhet, alt fra lilla ung vin for eldre med rødbrun kant, mens vinen kropp er reflektert i & rdquo; gardiner & rdquo; på glass indre overflate. Alt dette gir brillene fra St & ouml;. Lzle deg som inkarnerte vin aficionado
Begge sine vannglass, vinglass og karaffel har den store og ren design som får innhold å utfolde seg på en positiv måte, der opplevelsen av betrakteren blir enda bedre.
Kvalitet, sikkerhet og robusthet
med 2, 6 milliarder av glass per år, er det vanskelig å se at kundene ikke er fornøyd. Dette indikerer stor tillit i St & ouml; lzle og sine evner. Et bevis på at de holder sitt ord når de beskriver sine glass som både vakker, deilig, attraktivt og meget holdbar.