Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Spiegelau - Brands
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Spiegelau

Spiegelau

Spiegelau dateres tilbake til 1521, hvor et testament nevner anlegget som et glass fabrikk eller verksted. Det ligger i Tyskland nær grensen til Tsjekkoslovakia. Selv da et glass fremrykkende materiale, som ble anvendt i første rekke for flasker og lagring. Senere gjorde de glass og speil til alle europeiske kongehusene, og i dag er de en av de ledende leverandører av spesiell holdbar glass.
Utvikling og innovasjon er i fokus i dette selskapet, hvor brukeren er i sentrum. Deres glass må være enkel, slitesterk og lett å rengjøre. Derfor er alle sine glass egnet for oppvaskmaskin, og tåler støt uten å bryte.
Verktøy Produksjon sikrer at de kan masseprodusere glass i meget høy kvalitet og med en nøyaktig klassisk utseende. Det er kundene og brukerne ønsker og kan Spiegelau levere.
Materialet glass
Glasset er svært forskjellig produsert eller produsert. De eldste fremstillinger ble den håndlaget eller blåst glass, og den kjemiske sammensetning var noe annerledes enn i dag. Dette er fordi vi nå vet mye mer, og at det i laboratorier stadig eksperimentere med oppskrifter eller formler som gjør glasset mer holdbare. Også glass åpenhet eller renhet reflektert i oppskriften, og alle glassverk har sin egen spesielle blanding som gjør bare sine jenter er at den gjør det.
På Spiegelau er styrken eller renheten som er i sentrum. De vil skape den sterkeste glass som tåler tøff behandling. Hvis du slipper et glass det går definitivt brutt, men de prøver hver dag for å forbedre egenskapene til glasset.
Design og former
Er du etter klassisk valg, da Spiegelau et godt forslag for løsningen. Vinglass, champagneglass, highball glass, glass grappa og konjakk glass med den klassiske former og rene runde kropper og pjolter glass, drikke glass og karaffel i vintage stil og mønster kutt i attraktive linjer, stilen. Det er som noe ut av designmanual for den klassiske, stilig, elegant og veldig høytidelig utseende, hvor alle kan finne trygghet og fred.
Dette er noe engelsk klassisisme av den tyske produsenten, men i god forstand. Det virker som de rike britiske monarkiet i mange år har hatt en finger med i det, som glass og karaffel med borekaks ble produsert. Virkelig flott og nesten gelé på sikt.

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
glass og de dyrebare dråpene
Akkurat som vin og champagne krever riktig glass til å presentere seg selv på best mulig, slik at for eksempel whisky og konjakk umiddelbart. Det må være stil og ro med det. Det må være tid for ettertanke og glede, og atmosfæren må være både koselig og spent. Spenningen ved det som skal skje & mdash; å ta fatt på en fantastisk smaksopplevelse som runder øyeblikk av en høydepunktet i livet. Det er en god og godt designet glass gjør med helheten.
Glasset følger innholdet som helhet naturlig del av opplevelsen, og det kan ikke gjøres uten. Derfor drikker ikke vin av en sennep glass. Spiegelau produserer vin som vinen vil ikke være uten, og som gir en enda bedre opplevelse for brukeren.
tysk kvalitet og verdi for pengene
Brukere forventer mye av et glass som koster litt ekstra for markedet generelt. Her er det viktig å understreke de mange fordelene Spiegelau levere utover et vakkert designet glass. De passer alle krav til kvalitet og holdbarhet & ndash; kanskje noen bedre enn andre, og så tolerere sine glass oppvaskmaskiner, og en litt mer hardfør behandling. Det er ikke den tynneste glasset på markedet, men heller sterk og robust.
Det gir dem en stor fordel i forhold til mange andre produsenter, som går litt kompromiss på kvaliteten på glasset, og kanskje har en litt mer raffinert design eller se. Tydeligvis et valg fra den tyske produsenten, at deres glass mer styrke, stilistiske design og lang levetid. Det anser mange forbrukere så m helt perfekt, spesielt hvis du har mange gjester, og har en forventning om at brillene kan settes i oppvaskmaskinen uten å ødelegge egenskapene til glass.
Spiegelau levere et trygt produkt som gir rikelig med glede og høy funksjonsklasse, og til en rimelig pris. Det er mange produsenter som leverer dårligere kvalitet til en mye høyere pris, og derfor glass serie Spiegelau en virkelig god avtale.