Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Libbey - Brands
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Libbey

Libbey

Libbey er et amerikansk selskap med flere års erfaring i produksjon av servise, glass, porselen retter og boller og mer. De leverer til over 100 land i verden, og har også produksjon i flere land, som Kina, Nederland og Latin-Amerika. Dette gjenspeiles også i deres uttrykk og design som er inspirert fra flere deler av verden.
En av deres motto er at de vil være på festen, for å gripe dagen og feire den med som nå når fester. De vil være på bordet og delta og bidra til å gjøre det enda bedre feiring. Et godt motto for en produsent som jobber med løsninger for gledene av tabellen og gane ønsker.
Til Libbey produserer flere ulike steder i dag, er rett og slett et must som en global aktør på markedet. Det handler om å finne evner og styrker i produksjon, samtidig skape en sunn økonomi for selskapet, at det kan fortsette å være en global aktør på banen. Det fungerer Libbey for hver dag. De vil lage de beste produktene til rett pris for sine kunder over hele verden.
Produkter og design
Når bordet skal dekkes, og det er inviterte gjester , så du ønsker å gi det beste du har lært. Det vil Libbey, og det vil du som et vertshus. Derfor serverer de fineste man kan tilby. Det bør være festlig og vakkert & ndash; det må heve stemningen og være for hele verden utstråler liv og glede. Produktene fra Libbey er veldig stilig, og selv om designen er klassisk, så er du ikke i tvil om at stemningen er høytidelig og at alt foregår her og nå. De høye og elegante glasstårn over bord, og når de er fylt med slike vakre viner, så både bord og vin levende.
Det er akkurat som når du slår lys ved et bord. Det er ikke bare det lys som er merket, det er eggen, sjarmen og levende i skinnet av lys og den flamme som stråler ut av rommet og omslutter bordet i atmosfæren. Alt fra lamper, bordsetting for hva som blir servert går opp til et høyere nivå, og det er det som skaper partiet. Når Libbey sier at partiet starter med et sett bord med sine vakre glass og maten som serveres i sine retter, så det er ikke helt en løgn. Utstyret og måten ting blir servert på en del av det hele.
Deres vinglass, champagneglass, drikke glass og skutt briller blander godt ved hvert bord. De bidrar til å løfte bordet, vin, mat og atmosfære. Det er bare å velge fra hyllene når du må holde din neste fest.

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Kvalitet og holdbarhet
Du kan få ideen om at hvis utformingen og uttrykket er så fint og enkelt, så det påvirker glass styrke og holdbarhet. Men det er ikke tilfelle med sine glass. Det er noe av det beste glass i kvalitet og holdbarhet & ndash; fra den nederlandske Leerdam. Her for å gjøre den sterkeste glass som tåler transport og støt, som lett kan gå i oppvaskmaskinen uten problemer.
I dag er det viktig å glass vaskes i maskin. Vi har ikke tid til rengjøring, vil vi heller bruke tiden til våre gjester, og kose oss og være en del av partiet & ndash; helt til slutten. Det at Libbey og dermed kvalitet ett av sine hovedområder. Dette betyr at alle deres produkter er også testes før de sendes til kundene. Slik at kunden kan være sikker på at alt er i orden.
Gi ditt parti mer liv
Når gjestene ankommer festen mottar mer enn viktig. Det er der partiet starter og her den besøkende får inntrykk av om man er velkommen, og det er flott å være med som deltaker. Bud på en fin glass fra Libbey, med innhold & ndash; enten vin eller blanding, og fortelle dem hvor glad du er for å se dem. Gjestfriheten begynner med et smil, et godt glass og mye latter.
Hvis du ikke er i Libbey å være en del av din neste fest, ikke glem at det er ikke merket eller prisen som avgjør om partiet vil bra, men glasset møter livet på bordet i rommet og blant gjestene.