Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
ISI - Brands
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

ISI

ISI

ISI Metallwarenfabrik GesmbH kommer fra Østerrike og har mer enn 50 års erfaring i produksjon av metallprodukter for maten og spesielt deres fløte sprøyter har nådd hele verden som den beste og mest brukte. Utviklingen av de trykkinneholdende sprøyter krever stor kompetanse, og stiller høye krav til de materialene som brukes. Det finnes mange kopier av teknologi, men de selv påpeker, er det bare én ekte krem ​​spray.
De leverer til mer enn 80 land, og deres fokus er på den enkelte brukers krav til sikkerhet, enkel betjening , kvalitet på råvarer prosessering og høy holdbarhet.
produktet og applikasjoner
ISI produserer krem ​​og brus sprøyter for hoteller, restauranter, storkjøkken og husholdninger, og gir også tilbehør og reservedeler. Deres utstyr bidrar til å gjøre jobben enklere, og på samme tid til å hjelpe på kjøkkenet eller matproduksjon med utvikling eller innovasjon. Først ble det fløtet sprøyta er beregnet for behandling av fløte til krem ​​eller skum, men senere flere andre muligheter i stedet. For eksempel, for supper, sauser og desserter.  
Prinsippet er enkelt & ndash; helle væsken i beholderen, skrue toppen, sett gasspatron, med et lett trykk, slik at væsken blir fremstilt som krem ​​eller skum. Toppen av patronen kan brukes om igjen flere ganger, og så det bør endres.
Materialer og kvalitet
Selskapet er ISO-sertifisert og det betyr ekstra sikkerhet for forbrukeren. Cream sprøyten fungerer med press, og derfor må være OK, stål, sterk plast, solide beholdere og mer, bidrar til å gjøre det helt trygt å bruke sin krem ​​spray på kjøkkenet. Det er også hva som skiller dem fra andre produsenter på markedet som de ønsker litt mer og litt bedre. Den høye kvaliteten på materialene betyr også at deres produkter er svært holdbare og kan brukes dag inn og ut uten problemer.
Å gi for industri og profesjonelle kjøkken betyr at du har enda større krav til leve opp til, og det gjør ISI med stor presisjon. For eksempel, deres tilbehørspakker skreddersydd slik at den enkelte kokk eller konditor har uendelige muligheter til å skape fantastiske dekorative retter, eller bruke krem ​​sprøyte for å pumpe fylling i bakevarer eller kompliserte kjøtt eller fry retter. ISI gjør det komplisert kjøkken eller bakeri enkelt og greit. Tro mot sin misjon eller oppskrift.

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Nye oppskrifter og metoder
ISI nettsted du kan også få stor inspirasjon for hans oppskrifter på kjøkkenet, og da er det bare å eksperimentere selv. Det var avant-garde kjøkken som en gang gikk til krig med molekylær kjøkkenet, og dermed også brakt sprøyten inn matproduksjon, til glede for gjestene på restauranter rundt om i verden. Det er det som driver utviklere på ISI, for å gjøre behandlingen enklere og gir enda flere muligheter
Valget av fagfolk
ISI og akutt,. S krem ​​spray har i flere år kokkenes favoritt på grunn av holdbarhet og tilbehør. De får en pakkeløsning hvor alt er i orden. Kvalitet - og at det fungerer igjen og igjen er årsaken til deres valg. Selvfølgelig betyr det også mye av utstyret er lett å rengjøre, og dermed for å opprettholde et høyt nivå av hygiene på kjøkkenet.
Cream for kaffe
Det er ikke en bar eller restaurant i verden, uten å tjene den beste irsk kaffe etter en god, solid måltid. Kaffen må være sterk og aromatisk, sukker må være rør eller brun, og kremen bør være glatt rund og søt. Når bartender eller servitør servering en irsk kaffe, så han bruker sikkert strømmet sprøyten til krem. Her servitør krem ​​i flere deler, og det kan oppbevares i kjøleskapet.
Har selskapet vil ha en rask og enkel dessert, det er bare litt mousse eller eplepai, og så masse krem ​​eller skum, og slik at det kan bli servert.
den beste på markedet
Cream sprøyte finnes nesten i hver husstand i dag. Hvis ikke, de gå glipp av en genial løsning som gjør livet enklere på mange måter. Og bør du velge en modell som vil vare i mange år, og som fagfolk også velge, det være seg badet fra ISI. Det blir ikke bedre når det kommer til design, kvalitet og holdbarhet, og det er de varmeste anbefalinger fra de som vet hva de snakker om, og som bruker den dag inn og ut.