Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Hamilton Beach blender - Kvalitetsblender til baren eller privaten →
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Hamilton Beach

Hamilton Beach

Hamilton Beach Brands, Inc.   er en amerikansk produsent gjør i kjøkkenutstyr & ndash; blandemaskiner, miksere, brødristere, luftrensere, strykejern og mye mer, for både profesjonelle og private markedet. De leverer over hele verden, men deres største markedene er USA, Canada og Mexico. I de senere år har de kommet inn i det europeiske markedet, og særlig Danmark, som har oppdaget sin store styrke i kvalitet og effektivitet.
På Barlife det er først og fremst deres blender pot vasker og deres drink mikser som folk elsker. Vårt utvalg er det beste av sine mange produkter, og vi har håndplukket disse fordi de lever opp til alle at danskene ser på som det viktigste når det gjelder utstyr som leverer det som er lovet. Det danske markedet er svært selektive, og derfor passer denne komiteen godt på den danske forbruker.
blender
En blender bare jobbe hver gang og ikke har noen begrensninger i sitt arbeid. For mange blendere må gi opp når de møter is eller hard rotgrønnsaker og moderne dansken ikke leve med. Hvis du har investert i en blender, oppgaven & ndash; her og nå, og det må ikke være for mye trøbbel for eksempel rengjøring eller vedlikehold
Alle blendere fra Hamilton Beach kan fjerne is og hard friske rotgrønnsaker. Selv den lille stavmikser har en kraftig motor og et knivskarpt cutting edge som er på noe. Skal vi lage smoothies hver dag, så det er en av de store modeller å velge. De er produsert med de kraftigste motorene, og med fire blad inserts, lett knuse is, frosne bær, spiselige røtter, med mer letthet. En smoothie-maskin må kunne operere på sitt maksimal belastning over lengre tid, slik at hele familien kan få deilige smoothies.

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Holdbarhet og livet
Hamilton Beach blendere gjør en fantastisk innsats hver gang, og de fortsetter i mange år. Maskinene er vant til å bli brukt i yrket eller kjøkken og barer rundt om i verden, og de gjør svært høye krav til holdbarhet og lang levetid.
Derfor materialene i maskinene sterke og solide, som kan ta alt du utsetter dem. Hvem har ikke hørt om kjøkkenapparater som enten brenne ut fordi de blir overbelastet eller koblingen mellom motor og beholderen blir slitt veldig fort. Det skjer ikke med blender fra Hamilton Beach. Det er kvalitet hele veien.
Klipp og motor
De fire blad innsatser på maskiner med motoren sin store suksess. Hamilton Beach har store kraft og ytelse perfekt, slik at du som forbruker opplever en rask og effektiv problemløsning. Innsatsen er i sterk rustfritt stål og det er meget skarp, men det er motorkraften som sørger for at bladet ikke stoppe eller stopper under drift. Det er rikelig med kraft bak klippekant, noe som gjør det arbeidet som gjøres på kort tid, uansett hva du velger å få deilige smoothies.
container eller gryte på maskinene er utstyrt med bølge-system, noe som betyr at massen eller væsken i beholderen under drift, bølgene opp og ned, slik at det alltid er en endring i de lagene som skal knuses. Så du tenker ikke på å kaste bort tid stående med en skje og klem noe inn beholdere eller jug ​​& ndash; det gjør det enda automatisk, du trenger bare å være tålmodig.
Bruks- og rengjøring
I tillegg til å ha en av verdens beste merkene, så gi sine maskiner ikke er brukere grå hår. For de er så enkle å betjene at det er en lek. Alle maskiner er utstyrt med enkle knapper for å kontrollere maskinene, og det er ingen kompliserte innstillinger. På / av-, impulsbryter, høy og lav hastighet & ndash; det er det. Dette gjør håndteringen var mye lettere for alle.
Også rengjøring er veldig enkelt. Ta beholderen av maskinen Slå på varmt vann var litt oppvaskmiddel i beholderen og fyll den sakte med vann og bruk en børste. Bli vant til å koke en gryte med vann nå og da, og skyll beholderen med uten såpe. Det fremmer ditt kjøkken utstyr og hygiene mye. Som en ekstra bonus, da Hamilton Beach også produsert en pott vask, noe som er helt perfekt for din blender & ndash; og det er lett å installere på kjøkkenet. Det kan anbefaeles.