Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Glass4ever - Brands
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Glass4ever

glass4ever

glass4ever er et dansk selskap som utvikler innovative glassløsninger primært å gi gjestene en komplett opplevelse med det å være beruset og nytes. Glass Solutions er kanskje litt feil ord å bruke i sammenheng & rdquo; briller & rdquo; ikke produsert eller fremstilt i materialet er glass, men i polykarbonat. Det er også den eneste forskjellen & ndash; så la oss bare holde den og deretter ringe det glass, ettersom funksjonen er selvfølgelig den samme & ndash; som skal fylles med fint drikke.
Materialet
Materialet er polykarbonat, det vil si en meget sterk, robust og slitesterk plasttype som er nesten like tydelig som materialet glass, og egner seg derfor meget godt som en erstatning for den noe tyngre glass. Polykarbonat er ikke bare lettere enn glass, det er så kraftig at det er uknuselig. Du kan droppe det, uten å forårsake skade på glass, fint treverk eller på personer. Sikkerheten ved bruk av disse brillene er gode, og det er bare en av mange grunner til å velge denne typen.
glass4ever garanterer en meget lang levetid og lang levetid på brillene, og de er nesten umulig å skyve opp. Derfor er de ideelle for catering og store fester eller arrangementer. Også restauranter og barer kan ha nytte av å bruke disse typer glass, derimot, må man være klar over at de ikke kan gå i oppvaskmaskinen, da de ikke tåler veldig varmt vann.
Produkter og publikum < br /> produktet spekter av glass4ever er enorm, og omfatter blant annet øl krus, øl glass, drikke glass i flere smaker, vinglass, shot glass, whisky glass, cocktail glass, champagne glass, karaffel, mugge og Martini glass. Alle er i spennende motiver og kan lett bli tatt for å være riktig glass når du ser bilder av dem. Det er klart at mange kunne med fordel gjøre bruk av denne type glass, for eksempel nattklubber, restauranter, kafeer, sykehus, institusjoner for eldre, barnehager, skoler, fengsler, hoteller, cruiseskip, sommer, båtliv, camping, spa, spa, svømmebasseng , underholdning parker, stadioner, og sannsynligvis mange flere. Det faktum at glassene ikke kan brytes ved et uhell, er bare et stort pluss for konseptet.

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
ansvarlighet og miljø
mens du drikker av polykarbonat, er en ansvarlig for mer enn én forstand. De er miljøvennlige, og de gjør ikke glass, slik at folk kan bli skadet. Materialene kan resirkuleres om og om igjen, og kan bli konvertert til den senere bruk også. Alt i alt veldig god løsning for alle parter.
Glassene er også godkjent av myndighetene for å bli inkludert sammen med drikkevarer og mat, noe som betyr at ingen farlige stoffer eller kjemikalier i materialet kan skade forbrukeren.
erfaring og glede
det er nesten ingen forskjell i opplevelsen av å bruke glass i polykarbonat eller høyre glass. Spesielt når de er så like at det er vanskelig å se. Fordelene med den lette og gjenbrukbare er å få øye på, og resten må vist seg å være et spørsmål om smak, enten det er den ene eller den andre.
Smaken av vin, skuddet er, øl, drikke eller cocktail er akkurat det samme, selv om noen vil si noe annet. Det er ingen forskjell. Og selv de mest ivrige vin lover og ekspert vil kunne gjøre vinsmagningsøvleser med denne typen glass, som både renhet og blending funksjon ganske godt og gi den samme opplevelsen med dine gjester.
Flawless erstatning
om plasten kan erstatte glass i alle sammenhenger, kan godt være en no. Men omvendt glass4ever tydelig med sitt utbredelsesområde, og den høye kvaliteten de strever for utviklingen av mange flere løsninger i fremtiden, kan det bli normen i fremtiden. Polykarbonat er i alle fall kommer til å være, både i solid og vakker design glass og lys ølkrus til neste Oktoberfest i familien eller med venner.
Hvis du er i tvil om kvaliteten eller egenskaper i glassene, kan du gjerne eksperimentere med et enkelt glass, og deretter se om det er noe for deg, og hvis du kan få de samme fordelene som mange av dine kolleger allerede har når de bruker dem i deres bar eller på sitt sykehjem
Du vil få minst absolutt valuta for pengene ved å bruke polykarbonat & ndash.; både i form av pris og levetid.