Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Gastroback - Brands
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Gastroback

GASTROBACK

GASTROBACK er et tysk merke som er først og fremst kjent for sine gode kvalitet og førsteklasses løsninger for kjøkkenet, hvor hver dag er lettere å oppføre seg, med nye tekniske og innovative evner. Tysk grundighet og solid tekniske løsninger er uunnværlig i et moderne kjøkken. I de fleste husholdninger er rask og tid har blitt en viktigere faktor enn noensinne. Jo mer tid du kan spare på Kokkeriet noe, jo bedre er det. GastroBacks produkter fokuserer på brukervennlighet, sikkerhet, kvalitet materialer, holdbarhet, og med et nivå av design.
Som de skriver i sitt syn, så det er ikke en ønskelig situasjon, men et faktum, og en virkelighet som leverer noen av de beste på markedet og våre kunder helt enig.
produkter
Deres produkter gi ny teknologi og innovasjon for å forenkle folks byrder og arbeid på kjøkkenet, og dermed oppnå de beste resultatene. Produktene er mer enn godkjent i mange profesjonelle kjøkken over hele verden, og må derfor klart være i stand til å tilfredsstille den generelle brukeren i hjemmet kjøkken.
GASTROBACK leverer espressomakiner, kaffetraktere, tekogere, smoothie maskiner friteuser, wokpander og mer, som alle er karakterisert ved høy-konstruksjon, høy klasse når det gjelder funksjonalitet og lang levetid. Materialene som brukes er bestandig stål, støtsikkert glass, sterkt godkjent plast, noe som gjør at utstyret er ekstremt holdbar og pålitelig. Akkurat som forbruker behov.
Stil og design
GASTROBACK har en klar åpent sinn når det gjelder design. Det bør være moderne, og ikke gå av moten raskt & ndash; når utstyret holder ganske mange år. Design og funksjon skal utfylle hverandre, men utstyret funksjonalitet og holdbarhet bør ha første prioritet. Sine maskiner er ganske vakker og har veldig enkle og håndterbare kontrollpaneler & ndash; enten det er espressomaskin eller elektrisk wok, så du kan nesten betjene dem uten veiledning. Når du har fått en av sine maskiner inn på kjøkkenet, så det er ikke en mann gjemmer seg bort & ndash; Det tåler å bli sett.

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Materialer og tester
Slitesterke materialer er stikkordet i den tyske ilden, og deres medarbeidere vet at det er ingen kompromiss på kvalitet, og gjør høye krav til produksjonsprosesser, materialer og tester. Tyskerne elsker test, og du kan være sikker på at alle produkter er grundig testet, så det vil møte kundenes høye krav. Spesielt nye teknologiske løsninger, som også vil levere resultater i det profesjonelle kjøkken, er under spesiell klokke. Sikkerheten bør være bedre enn ok. Det er ikke Kina-produkter, men det beste av det beste.
Kaffe og smoothies
du føler deg umiddelbart når du ser sitt utvalg til spesielle kaffe og smoothies har sitt hjerte. Og de er eksperter på kaffe og smoothies. Alt som er viktig når du produserer verdens beste kaffe eller smoothie, bør det tas med i sine maskiner. Når du kjøper en av sine espressomaskiner, så alle i husstanden blir baristaer på kort tid, og visjonen kommer godt i mål med. Det samme gjelder for deres smoothie maskiner som virkelig oppfyller kundenes høye krav som de trenger for å kunne kjøre med alle typer ingredienser & ndash; uten unntak.
Ditt utgangspunkt har alltid vært på kjøkkenet og ikke tegnebrettet. Det er en kokk og en bartender som har vært i ferd med wok og kaffemaskin & ndash; produktene er laget av brukere.
Innovasjon og holdbarhet
Enten du er en profesjonell kokk, bartender, husband eller husmor, så GastroBacks innovative teknologiske løsninger av stor hjelp i daglig & mdash; og i årene som kommer. De er videre i teknologi i forhold til konkurrentene, og drift av deres utstyr er enkel og grei. Dette betyr at alle får mer ut av hjelp fra sine produkter. Det faktum at de er eksperter på kjøkkenet, betyr også at de er konstant på hva brukerne opplever og stil krav. Det gir enda mer innovasjon og enda flere nye muligheter for brukerne i fremtiden.
Kvalitet, sikkerhet og robusthet
Selv om deres produkter vare i mange år, så er veldig GASTROBACK opptatt av å erstatte utstyret i fremtiden med en ny og moderne løsning & ndash; og fortsatt med fokus på kvalitet, sikkerhet og holdbarhet, kombinert med en virkelig flott design.