Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Chef & Sommelier - Brands
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Chef & Sommelier

Chef & Co. Sommelieren

Når du klikker på Chef & amp; Sommelier & akutt; s hjemmeside, slik at du får den franske rett inn i hjertet, og slik vil de også ønsker å ha den erfaringen deres vakre serie av glass. Designen er klassisk fransk, og en merknader straks at det er fra vin landet, linsene er forankret. Klassisk og elegant, rund og glatt, elegant og formell, og er tilstede i form og ekspresjon. Det er glass som er å presentere den vakre og smakfulle i innholdet. Chef & amp; Sommelier kaller det en følelsesmessig opplevelse, og det må gi dem den retten.
Et glass er ikke bare et glass
Hvis det er bare ett sted i verden der et glass er ikke bare et glass, så det er i Frankrike. Det er kjærlighet til håndverket og prosessen der kjemiske sammensetninger og masse varme, via en dedikert håndverker, vil fulendt til det vi kjenner som en god følgesvenn for vin vi alle elsker og nyte når som helst formål.
< address> Lens form og design
Chef & Co. Sommelier & akutt; s oppgave er å lage den perfekte partner for de dyrebare dråper i form av vin og champagne. Glassene er tynne og svært elegant, høy og tulipan-formet, er stammen lang og tynn som Grapevine grener. Tanker faller umiddelbart på bildet av drue, stilkene og robust og hardfør roten. Vi er i vinlandet & ndash; definitivt. Og det er sinnet bak design, mens glasset skal vise vin ut.
Den pulserende vin
Når vin eller champagne strømmet fra mørk flaske og ser den lys, og komme opp i et glass så skjer det ting. Først vin gjort levende igjen, etter en lang dvale eller hvile. Vinen får oksygen og dufter stiger, og plukket opp av omgivelsene og n å være nyter vin rett der. Det er formen på glasset som bestemmer hvordan og hvor mye smak slippes i øyeblikket, men noe kommer. Det er viktige sekunder som vinglasset hjelper. Det er en av de første inntrykket man får av en gitt glass vin.

Chef & Sommelier

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Farger og kutt
Det er også glass som viser vinens farge, glans og glød. Det er derfor Chef & amp; Sommelier & akutt; s estimat glass er helt ren og klar & ndash; uten forstyrrelser, slik at de kan vise alt som betyr noe for vinelskeren. Fargene er vin alder og vekt, og vekten er fra den unge blålig kant til den noe eldre og rødbrun vin. Avrundinger i glasset gjør det reflekterte forsterker kontraster og nyanser blitt mye tydeligere.
Smaken er forbedret
Det er vin eksperter som har hatt en finger med i disse brillene. Ingenting er tilfeldig, og det er som skapt for de nysgjerrige, det vil vite mer & ndash; det vil undersøke og utforske vinens finesser. Den endelige dommen på glasset og vinen evne eller klasse, følte umiddelbart når munnen lepper møter glass setter kanten, og det føles helt naturlig. Noen glass er tung og tar opp for mye og slurken eller spiss blir for mye, og så er smaksopplevelse er ikke den samme sublime erfaring at med glass som passer perfekt.
Det er midler lang smal glass er best av alle til å drikke virkelig god vin. Du får ikke for mye, men nok til alles smak sanser vekket, og dermed gi mat for tanken og boksing merkevare for & ndash; dom eller kommer som bare tankene. Alt ender med et lite smil, som tegn og respons på den gode opplevelsen
Oppdraget er fullført
Det som Chef & amp.; Sommelier selv skrive & ndash; sine mål og visjon bør være å skape en følelsesmessig opplevelse, er absolutt lykkes med dette glass serie som bare skriker etter mer vin og champagne, etter erfaringer og muligheter til mange timer med samarbeid med noen av verdens beste viner.
valget av glass fra Chef & Co. Sommelier er svært holdbare og hardfør, og tåler transport og mindre støt, til tross for sin tynne eleganse. Franskmenn anbefaler å vaske vinglass i hånden, med litt såpe og varmt vann & ndash; skylling og tørke like etter lage den flotteste glass etter bruk. Klar for neste gang det er å bli fylt opp igjen.