Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Arcoroc - Brands
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Arcoroc

Arcoroc

Selskapet er opprinnelig fransk og familieeid fra 1825, og har vokst seg store og enorme. Det er verdens største leverandør av glass, kjøkken og servise, som i dag leverer for catering, hoteller, restauranter og andre store bedrifter, som også serverer større kjeder eller kjøpesentre. De har sine produkter i 160 land over hele verden, og er kjent for både stil, design, holdbarhet og kvalitet.
På Barlife.dk har vi et utvalg av briller fra Arcoroc dekker de fleste behov og er den mer moderne publikum.
de ønsker å gjøre briller for ethvert formål, og noen få hendelser til å skinne og glans med sine vakre glass servise, boller og serveringsfat.
< strong> Produkter
Arcoroc produsere plater, skåler, tallerkener, glass, vinglass, bokser, containere, og mange flere. Utvalget er enormt, og det kan være vanskelig å velge. Men hvis du leter etter noe nytt og annerledes, så er det sannsynligvis i deres spesielle linjen du må dvele litt. Det er ikke det klassiske utseendet du dekke opp med hvis det er fra Arcoroc.
Da er du den moderne og modige typen som elsker å eksperimentere med nesten av bordet i retning av friskt utseende, som danner er nøkkelen. Deres glass og vinglass serien er mindre klassisk og mer moderne, lineære og kantete. Komité vinglass, vannglass, skutt briller, pjolter glass, øl glass, øl glass, champagne briller, skutt briller, og mer.
Moderne design og dristige former
Den moderne designen er ganske typisk for Arcoroc. Wineglass Sene er høy og mer lineær og kantete enn de klassiske runde høye tradisjonelle modeller. De er vakre, høye, elegante, og har fortsatt en tulipan form, selv om det ikke er så avrundet. Designet rettet nok spesielt på den unge publikum som entusiastisk om den stilige og moderne utseende som også passer bedre med de nyere typer tjenester & ndash; slik som langstrakte plater.
Og det er veldig mye om samsvarer med det hele, og det gjør Arcorocs designere mye ut av. De fokuserer på helheten og briller, for eksempel, også en del av å nyte et godt glass vin. Glasset skal vise vin og vice versa.

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Design og mot
Når du trenger å dekke opp for en fest, har du sannsynligvis mange ideer og forslag til former og farger, og ikke minst glasset for å velge for hendelsen. Med Arcorocs serien har du en flott mulighet både til å matche en moderne bordsetting med litt ekstra floundering. Det er vanligvis ikke den klassiske bord dekket med sine glass
Hvis du ønsker å kjøre linjen ut og vise ekstra mot, passer avlange platene & ndash.; både runde og firkantede perfekt med Arcorocs glass serien. De tre krukke av sølv, kobber og gull farge er svært populært, og understreker fet.
Mange ser også stil og design som en litt frekk og utfordrende. Brillene mindre utfordrende enn deres tjeneste linje, men sette det sammen, så gi en vill vakker og moderne uttrykk, som sikkert vil bli husket av gjestene.
Hvis man skulle nevne et jubileum eller hendelse der ville være helt naturlig å tjene vin og drinker i glass fra Arcoroc, så det vil sikkert være nyttårsaften. Den nye og moderne, med nye og ukjente år velkommen. Det nye året er også lik seremonien, feiring, farger, mot, kjærlighet og vennskap & ndash; alt som også designerne har tenkt da de trakk denne serien for første gang.
Kvalitet for pengene
Selvfølgelig, pris og kvalitet går sammen, og det er sprøtt hva Arcoroc klarer å skape for nesten ingen penger. Deres produkter er av så høy kvalitet og klasse at det virker helt feil at prisene er på den lave enden av skalaen. Det er også knyttet til deres volum og produksjonsstrategi som kan levere noen av de beste i kvalitet for prisen.
Glasset vil imponere
Glass satt alle helt til. Det er sett og respektert, og gjør inntrykk. Det vil sikkert tiltrekke seg oppmerksomhet med briller fra Arcoroc. Stilen og elegant finish og folk flest mener at de har en veldig dyr og fin brann å gjøre. Det kan vel bety at mange faller for briller, og at de setter pris på det de ser. Det også skjer oftere og oftere glassene fra Arcoroc er anbefalt fra venn til venn. Noen blir gule av misunnelse, og bare vil ha akkurat den stilen i hjemmet deres.