Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Alessi - Brands
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Alessi

Alessi

Den italienske Alessi er et verdenskjent selskap som ble startet i 1921 av Giovanni Alessi, som en workshop, som behandlet nikkel, sølv, messing og kobber for husholdning og servise. Etter Carlo Alessi fikk en ledende rolle, de har tatt verden med storm. Carlo Alessi har vært ansvarlig for innføring av flere av Alessi designserien, og det er den samme linjen som drives i dag, etter hans død i 2009. I dag er det mange designere tilknyttet Alessi, og flere av dem er ikke fra Italia. < / adresse>
stil og design
design er en smakssak, og fungerer annerledes til folk. Form, materialer, farger og uttrykket gir produkter med både et språk og en funksjonalitet som må være relatert til forbrukeren. Når Alessi designere trekke en vin glass, tror de også på vin til glasset. Vinen er kanskje det viktigste for forbrukeren, men det spiller ingen rolle at glasset stjele litt oppmerksomhet & ndash; i den forstand at det kunne bli presentert på en bedre måte. Den høye glass eleganse, er foten vin rot og glass avrunding vinens kropp og sjel.   Det er alle vakre og deilig, og symbiosen & ndash; vin glass og gjesten er opprettet. Alessi leverer både klassisk og tidløs, rå og vill, og mer moderne og enkel design.
Produkter og valg
italiensk Alessi produserer varer på kjøkkenet, bolig, brød, vin & amp; bar, bordsetting og service, tilbehør og andre, men er nok & ndash; over hele verden, mest kjent for sine kjøkken produkter, servise, og vin og bar utvalg. I kategorien bar og vin spotter raskt at Alessi design og funksjonalitet rammer helt øye på.
De klarer å kombinere en vakker design som skal ledsage slike drinker og cocktails, og dermed skaper en symbiose av uttrykk som også fremhever det som er i glasset, eller serveres i snack bolle. Typisk for Alessi designere til å tenke på gjestens helhetsinntrykket når han eller hun har en fin og deilig drikke, også for å presentere farger og glød i lyset.

< / adresse>
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Material
Alessi velge å bare bruk av robuste materialer, og ikke gå på akkord med kvaliteten. Mange andre produsenter velger billigere legeringer, andre bearbeidingsmetoder, eller en litt dårligere kvalitet glass, men det gjør ikke Alessi. Deres glass og porselen er den absolutt beste kvalitet, noe som betyr at det bærer mer enn andre produsenter. Stål er rustfritt blir også behandlet annerledes av markedsprodusenter, og på Alessi, er det et must at deres produkter opprettholde den vakre overflaten i lang tid, uavhengig av behandling. Alessi gjør mange produkttester før de sender det til markedet, og det gir kundene en god følelse av sikkerhet
Behandling og partnere
Når råvarer eller produkter er behandlet i det endelige produktet, det er mange faser som skal utføres før kommer i hyllene for forbrukerne et produkt. Alessi velger bare de beste partnerne som deler samme mål som seg selv & ndash; nemlig bedre kvalitet for kundene. Porselen bør for eksempel bli behandlet flere ganger før det endelige produktet er klart for middagsbordet. Alt fra innholdet i porselen masse, avfyring temperatur, etterbehandling, maling med mer avgjør hvor du som kunde kvalitet og spesielt holdbarhet. Ingenting er tilfeldig med Alessi høy standard.
Praktisk og brukervennlig
Alessi produsere varene sine for at høy kvalitet for å sikre lang levetid. Dette betyr at når du kjøper deres produkter, kan du være sikker på at det er holdbart for mer enn & eacute; n forstand. Materiale og farge skal være ensartet i mange år, uavhengig av hvordan den brukes. Det bør være holdbar til tross for hyppig bruk og rengjøring. De fleste produktene er vaskes i maskin, og hvis den andre er sant, er det fordi, for eksempel, at utformingen av et tynt designet glass foran det praktiske.
Garanti og lang levetid
Alessi vet at deres omdømme - for å være verdensledende, engasjert, og derfor hver dag for å levere den beste for å leve opp til sin svært høy kvalitet. Men hendene ikke skjelver, og der andre velger en strategi for å gjøre billigere produkter, deretter Alessi helt sikker på at kundene er villige til å betale en rettferdig pris for et mye bedre produkt. De er så sikre på sin ytelse og kvalitet som de garanterer feilfrie produkter.